Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPS Creator X10 / Demo won't run

Author
Message
Urlforce Studios
14
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Oct 2006
Location:
Posted: 7th Oct 2007 23:42 Edited at: 7th Oct 2007 23:43
Q: What graphics cards can it run on?
A: Any DX10 card will run FSCP X10, the better the card, the better FPSC X10 will run!

Well it says i dont have Dx10 installed (according to FPSC x10

Here's my specs I DO have Dx10 and vista. (See attached)

He said, "You drink when you're lonely." No I drink when I want!
He said, "You'll never be sober." Sure. Why would I want that?

Attachments

Login to view attachments
Samoz83
17
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd May 2003
Location: Stealing Ians tea from his moon base
Posted: 8th Oct 2007 00:23 Edited at: 8th Oct 2007 00:26
The radeon xpress 1100 is not a DX 10 graphics card tho

www.firelightstudio.co.uk
Urlforce Studios
14
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Oct 2006
Location:
Posted: 9th Oct 2007 01:48
It says it has it, how would that work?

He said, "You drink when you're lonely." No I drink when I want!
He said, "You'll never be sober." Sure. Why would I want that?
olliday
14
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Oct 2006
Location:
Posted: 9th Oct 2007 19:51 Edited at: 9th Oct 2007 19:51
If you don't have a dx10 compatible video card, and you have vista, your computer will still download dx10 and install it. (confusing )
Veron
14
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Nov 2006
Location:
Posted: 9th Oct 2007 20:51
Vista comes pre-installed with DX10.


olliday
14
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Oct 2006
Location:
Posted: 10th Oct 2007 12:02
Quote: "Vista comes pre-installed with DX10."

Oh, well the point is that it still says you have DX10 whether you have a dx10 compatible video card or not.
Mickm
14
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Apr 2006
Location: Kingston, ON
Posted: 10th Oct 2007 14:14
Because vista needs to use some of the Direct X 10 components. Just because your video card doesn't support it doesn't mean it can't use the math portions

In the end Samoz83 is right. You video card simply does not support Direct X Video, which is what FPS Creator X10 needs.

IntelĀ® Core 2 E6420 Duo Processor | 2GB DDR2 | nVidia GeForce 8600 GTS | Sound BlasterĀ® Audigy HD Software Edition
Windows Vista Home Premium | 22" E228WFP Widescreen Digital Flat Panel

Login to post a reply

Server time is: 2020-11-30 13:42:15
Your offset time is: 2020-11-30 13:42:15