Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPS Creator X10 / Buyed new computer

Author
Message
Dark Jaguar Flame
13
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Aug 2007
Location: The Netherlands
Posted: 30th Nov 2007 16:32 Edited at: 30th Nov 2007 16:33
I have a new pc, and it is not the pc from the other tread.
Wil this run FPSCx10 fine?

Specs

AMD athlon 64 X2 Dual Core processor 5600+
2 GB Ram
Geforce 8600 GT 265 MB
Vista Home Premium

Can i script? Uhmm i think that i can script...
DJ Professor K
14
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Dec 2005
Location: Somwhr in front of a brokn kyboard.....
Posted: 30th Nov 2007 16:42 Edited at: 30th Nov 2007 16:42
The pc is good, but i would NEVER recomend the 8600 card, i've heard way to many bad stuff about it.

It should be able to run FPSX10, but not on max, no way.
OmarJA
14
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Sep 2006
Location: Saudi Arabia
Posted: 30th Nov 2007 17:04
Hopefully it will run just fine.
Satchmo
15
Years of Service
User Offline
Joined: 29th May 2005
Location:
Posted: 30th Nov 2007 17:13
It will run on near max, but you might want to turn of reflection shaders, and maybe refraction shaders. Instancing should keep it running well, and because FPSCX10 uses an instancing system, It wont be too noticeable if it dips below 30fps.

Dark Jaguar Flame
13
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Aug 2007
Location: The Netherlands
Posted: 1st Dec 2007 13:51
So its better i dont buy fpsc?

Can i script? Uhmm i think that i can script...
Satchmo
15
Years of Service
User Offline
Joined: 29th May 2005
Location:
Posted: 2nd Dec 2007 00:12
No you'll be able to run it just fine, buy it.

Jordan Siddall
16
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Mar 2004
Location: UK
Posted: 2nd Dec 2007 01:48
buyed is not a word.

Dark Jaguar Flame
13
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Aug 2007
Location: The Netherlands
Posted: 2nd Dec 2007 09:05
Sorry, my english is bad

Can i script? Uhmm i think that i can script...
Dark Jaguar Flame
13
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Aug 2007
Location: The Netherlands
Posted: 2nd Dec 2007 12:38 Edited at: 2nd Dec 2007 12:39
My Card wil not run, TGC said : I understand that this product will not run without a fully DirectX10 compatible video card with at least 320MB of onboard RAM.

I have 265 mb

Can i script? Uhmm i think that i can script...
MartinS
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Dec 2005
Location: Rochester, NY
Posted: 2nd Dec 2007 20:32
Quote: "this product will not run without a fully DirectX10 compatible video card with at least 320MB of onboard RAM"


They mean that your graphics card is not ideal (that it won't run very nicely) but if you tone down some of your special effects, resolution, etc. you should get acceptable framerates.

Alternatively you could sell your 8600 and get an 8800 GT for like $100 more. Stock is fine, and should run FPSCX10 quite well.

Hope that helps,
MS

Formerly known as someone else.

Login to post a reply

Server time is: 2020-09-29 05:19:17
Your offset time is: 2020-09-29 05:19:17