Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Scripts / [STICKY] FPI EditPad V3.3.95

Author
Message
F l a t l a n d e r
FPSC Master
10
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Jan 2007
Location: The Flatlands
Posted: 23rd Nov 2012 19:51
That is really odd, my friend.

Corno_1
6
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Nov 2010
Location:
Posted: 16th Jan 2013 17:13
New UPDATE
Tweak the commands
Added new Commands from 1.2Beta9
Added new describtions to the changed commands
Correct some mistakes


Attachments

Login to view attachments
Pirate Myke
7
Years of Service
User Offline
Joined: 31st May 2010
Location: El Dorado, Ca
Posted: 16th Jan 2013 17:20
elbow
6
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Dec 2010
Location: Sunny South Africa
Posted: 17th Jan 2013 12:47
Thanks Corno_1 Your hard work is appreciated.
Corno_1
6
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Nov 2010
Location:
Posted: 28th Jan 2013 15:07
This update added videotextures!!! Sadly I forget to integrate this before.
Now you can script videotextures in FPI Pad


Corno_1


Attachments

Login to view attachments
Pirate Myke
7
Years of Service
User Offline
Joined: 31st May 2010
Location: El Dorado, Ca
Posted: 29th Jan 2013 14:32
Tax 78
7
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Sep 2009
Location: Italy
Posted: 11th Feb 2013 00:00
Thanks for your work

Sorry but I use a translator
Corno_1
6
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Nov 2010
Location:
Posted: 21st Feb 2013 17:05 Edited at: 21st Feb 2013 18:44
hey flatlander,
can you add a keylisterner to fpi pad? I always annoye me, that I must look for the keys. I see this in creastater and find this is a great idea.

Also I work on a update for FPI Pad commands. I hope that I didnĀ“t make a mistake, so this time every command work correct.

Is there any chance?

Corno_1


F l a t l a n d e r
FPSC Master
10
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Jan 2007
Location: The Flatlands
Posted: 21st Feb 2013 22:12
Quote: "can you add a keylisterner to fpi pad? I always annoye me, that I must look for the keys."


I'm not sure what this is but the biggest problem at the moment is that I have lost the most current version source code sometime during the last 3 severe computer crashes. The last one was my hard drive. I was sure I had a backup; but, I have so many backup disks and I no longer catalog them. Therefore I will have to look at every single disk.

THEORY - you know everything but nothing works. PRACTICE - when everything works but don't know why. For me, theory and practice are combined: nothing works and I don't know why.
Corno_1
6
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Nov 2010
Location:
Posted: 21st Feb 2013 23:06
Quote: "I'm not sure what this is"

A keylistener is something like:
when it is activated, you can press a key and then decide if scancodepressed= or keypressed=x 1 or keypressed=x 0 and after that you have in the script the right command with the keynumber(f=33)


Corno_1
6
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Nov 2010
Location:
Posted: 22nd Feb 2013 13:19 Edited at: 23rd Feb 2013 19:12
A new update
It add a lot of new commands from the source and also fix some existed ones

Now all commands from the current source are added(excluded GUIx9 maybe later).

New update with a fix for entityimmune

Corno_1


Attachments

Login to view attachments
ncmako
5
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 24th Feb 2013 17:43
@ Corno_1
Thank you for the update. Much appreciated & needed.
bruce3371
6
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Aug 2010
Location: Englishland
Posted: 24th Feb 2013 23:42
Yes, thanks for your continuing work on this Corno_1

F l a t l a n d e r
FPSC Master
10
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Jan 2007
Location: The Flatlands
Posted: 25th Feb 2013 02:43
If I find my source code I will make the addition. However, it will be awhile before I will even look for it.

THEORY - you know everything but nothing works. PRACTICE - when everything works but don't know why. For me, theory and practice are combined: nothing works and I don't know why.
ncmako
5
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 25th Feb 2013 19:49
Thank you FlatLander for this wonderful program. It has been a true time saver and pleasure to use.
Quote: "3 severe computer crashes"

Oh gawd..know how it feels
Ekipshi
8
Years of Service
User Offline
Joined: 20th May 2009
Location:
Posted: 3rd Mar 2013 21:41
Just a heads up, for those of you using Avast (which at this rate I'm gonna switch...), evidently FPI Editpad is considered a threat now so you'll need to add the .exe to the real time shields exclusion list...

F l a t l a n d e r
FPSC Master
10
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Jan 2007
Location: The Flatlands
Posted: 3rd Mar 2013 22:35 Edited at: 3rd Mar 2013 22:48
Thanks for the heads up Ekipshi. I wonder what the exe has that Avast doesn't like? I use AVG Free but I'm sure there are other good ones out there other than AVG Free.

Actually AVAST was my very first free virus protection - back in 1989 I believe. I'm not sure why I changed. I was going to send AVAST an email asking them why they are getting a false positive on my program. However, they do not have an email address for that so I didn't. Those who have AVAST should do what Ekipshi suggests. At least they have an exception list.

THEORY - you know everything but nothing works. PRACTICE - when everything works but don't know why. For me, theory and practice are combined: nothing works and I don't know why.
bruce3371
6
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Aug 2010
Location: Englishland
Posted: 4th Mar 2013 01:10
I use the nice, basic (but works perfectly well) Microsoft Security Essentials, and never have any of the false positives that are reported about the various 3rd party utilities on these forums...

Corno_1
6
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Nov 2010
Location:
Posted: 4th Mar 2013 21:04
Quote: " I'm not sure why I changed. I was going to send AVAST an email asking them why they are getting a false positive on my program."

I also have this mistake and I sent them the file to check. So maybe they update their virus databank and I hope this solves the problem.

Corno_1


Login to post a reply

Server time is: 2017-06-22 17:25:34
Your offset time is: 2017-06-22 17:25:34