Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

DarkBASIC Professional Discussion / MDL Animation Test (Possible Bug here I guess....)

Author
Message
Rpg Cyco
17
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: Australia
Posted: 30th Oct 2002 10:17
Could somebody please download this file: http://powerboards.sourceforge.net/rpgcyco/downloads/mdltest.zip and run it for me. It SHOULD loop the animation of the model, but it simply doesn't!

Have I missed something, like MDL animation doesn't work yet?...

Btw, this is a HL MDL model, not a Quake 1 one... I think Quake 1 used MDLs...

l8ter

Rpg Cyco
http://www.rpgcyco.com - My Website & Forums
Specs: PIII - 866MHz, 128MB SDRAM, 8MB SiS 630, 17inch monitor, 18.6GB HDD 5400rpm, Win ME, DX8.1b, 56k Modem
Deion
17
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Sep 2002
Location: United States
Posted: 30th Oct 2002 22:02
i split my halflife model test into there own animation per sequence. use milkshape to decompile then edit teh qc file delete all animations but the one you want like run then compile it call it run.mdl on top. then use
play object mymodel 1
it will then run it if you want to stop use
stop object mymodel




Cheers,
Deion G.
Rpg Cyco
17
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: Australia
Posted: 30th Oct 2002 22:49
Ok, thanks.

l8ter

Rpg Cyco

http://www.rpgcyco.com - My Website & Forums
Specs: PIII - 866MHz, 128MB SDRAM, 8MB SiS 630, 17inch monitor, 18.6GB HDD 5400rpm, Win ME, DX8.1b, 56k Modem

Login to post a reply

Server time is: 2020-07-14 21:12:44
Your offset time is: 2020-07-14 21:12:44