Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Windows / Cant compile on vista. Please help.

Author
Message
Stormwire
8
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Sep 2010
Location:
Posted: 17th Dec 2011 01:09
I am trying to compile the sample programs on windows vista but keep getting you need to run the compiler as an admin. I have set the compiler to admin but still the same crap. Anyone know what is needed?
MrValentine
AGK Backer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2010
Playing: FFVII
Posted: 17th Dec 2011 01:47
I cant remember where my huge win 7 post is if someone can help find it I would appreciate it...

If you can get that post its pretty much the same for vista and 7...

But you have to also disable DEP for the TGC folder and exes... and also probably just disable UAC... and also try disabling your antivirus for starters...

MrValentine
AGK Backer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2010
Playing: FFVII
Posted: 17th Dec 2011 01:58 Edited at: 26th Dec 2011 12:15
Sorry for double posting but wanted you to get this in yur email box

here is a direct link to my huge post, hope it helps

MY WINDOWS 7 WHICH SHOULD ALSO WORK FOR VISTA POST

EDIT

Typo...

Also the link above takes you right to my post in that thread

EDIT

typo

Stormwire
8
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Sep 2010
Location:
Posted: 17th Dec 2011 01:59
MrValentine cheers. I will try and find ur thread.
MrValentine
AGK Backer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2010
Playing: FFVII
Posted: 17th Dec 2011 02:01
no need its in my second post above lol

I should add it to my blog too

Stormwire
8
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Sep 2010
Location:
Posted: 17th Dec 2011 02:32
We must have hit post at the same time lol. Did everything you said in that thread and now everything works perfect. Thanks a mill!!
MrValentine
AGK Backer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2010
Playing: FFVII
Posted: 17th Dec 2011 03:02
Awesome... yeah I thought that too..

+1 for me yay

Glad I could help!

DarkDISCUSSION
8
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Jul 2011
Location: Ft Madison, IA
Posted: 26th Dec 2011 06:48
You may have to disable your UAC (user account control) and run your program in compatibility for XP SP2 and run it as an administrator. Try this. Did you run your installation as an admin? You could need to disable your antivirus. All of these are possible solutions to your problem. I highly recommend trying each step by step and see if this solves your problem. Good Luck!

Let's not leak our hard work.
MrValentine
AGK Backer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2010
Playing: FFVII
Posted: 26th Dec 2011 12:16
Dark... its resolved... Please read the posts...

Login to post a reply

Server time is: 2019-08-20 03:45:18
Your offset time is: 2019-08-20 03:45:18