Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Dark GDK / [DarkGDK 2.0] dbCloneSound problem

Author
Message
haliop
11
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Sep 2008
Location:
Posted: 20th Jul 2012 14:05
this command simple do not work
however auto id assigment is working but
when checking for
dbIsSound(clonedId);
it returns 0.
Hawkblood
9
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2009
Location:
Posted: 20th Jul 2012 14:11
What value is "clonedId"? Most of the time when I use auto-assignment, I get 22.

The fastest code is the code never written.
haliop
11
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Sep 2008
Location:
Posted: 20th Jul 2012 14:32
yep 22 thats right
haliop
11
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Sep 2008
Location:
Posted: 20th Jul 2012 14:33
it will return 23 24 25 after using clone command but when i check if it exist it returns 0
Hawkblood
9
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2009
Location:
Posted: 20th Jul 2012 15:58
Have you tried using a "find free" function on it? That seems to work well for me. I haven't done anything with sound/music yet (with 2.0), so it would be nice to know if it works.

The fastest code is the code never written.
Olby
16
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Aug 2003
Location:
Posted: 20th Jul 2012 16:43
Confirmed. Does not work both with auto and manual ID's.


Intel Core2Duo 2.2GHZ, 2GB, GeForce 8600M GT 1280MB, Windows Vista Ultimate SP2, PureBasic 4.61 + DarkGDK 2.0
haliop
11
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Sep 2008
Location:
Posted: 21st Jul 2012 05:32
can we get a conformation that it will be fixed at RC5 ?
mistrel ? please respond.

Login to post a reply

Server time is: 2019-10-19 08:22:39
Your offset time is: 2019-10-19 08:22:39