Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Android / [Tier 2] Getting an v1076 "hello world" template up and running

Author
Message
Proteus
16
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Oct 2002
Location: The Future
Posted: 31st Jul 2012 05:43 Edited at: 1st Aug 2012 08:02
Hello everyone,

After following the great guide provided by Pilz X Schizo I managed to get a v1076 environment that can build the Android Interpreter correctly (the .apk even works on an android device!). However , the android template (that little simple "hello world") builds but exits on runtime (a segfault according to USB debugging messages)...

Did anyone manage to get a v1076 template running?

Some related threads:
http://forum.thegamecreators.com/?m=forum_view&t=198603&b=46
http://forum.thegamecreators.com/?m=forum_view&t=197700&b=41

Update August 1st 2012: another unsuccessful attempt can be found on this post

Diego "Proteus" Spinola
Electrical Engineer @ Hackeneering.com
Computer and Digital Systems Engineering
Proteus
16
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Oct 2002
Location: The Future
Posted: 3rd Aug 2012 08:43
Since TGC answered our call , I'm doing my part and updating the relevant threads with the link to the solution:

Paul Johnston solved our problems @
http://forum.thegamecreators.com/?m=forum_view&t=199188&b=46&msg=2381156#m2381156

Diego "Proteus" Spinola
Electrical Engineer @ Hackeneering.com
Computer and Digital Systems Engineering

Login to post a reply

Server time is: 2019-08-24 22:52:03
Your offset time is: 2019-08-24 22:52:03