Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPS Creator X10 / Memory leak or what?

Author
Message
Maxrom69
6
Years of Service
User Offline
Joined: 28th May 2013
Location:
Posted: 2nd Jun 2013 05:44
The application always freeze or crash when testing my level(It's not big)
Updated to V1.11

Core Duo
5 Gig ram





~FPS Creator NB~
Squalker
11
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Apr 2008
Location: Canada
Posted: 3rd Jun 2013 05:57
os ??
Maxrom69
6
Years of Service
User Offline
Joined: 28th May 2013
Location:
Posted: 3rd Jun 2013 07:28
Windows 8

~FPS Creator NB~
Pain
FPSC Reloaded TGC Backer
12
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Apr 2007
Location: Lake Orion, MI - USA
Posted: 6th Jun 2013 10:12
try, installing the proper DX version. and also it has not been tested and said to work on Windows 8.

known to work with the correct DX version and on Vista and 7.

Try running as admin
installing recomended version of DX
if you have windows 7 on another PC test it.

When did you Get FPSx10?

PAIN!

Me = noob

and i love The TGC : )
Kasai Shi
6
Years of Service
User Offline
Joined: 7th Apr 2013
Location:
Posted: 6th Jun 2013 14:36 Edited at: 6th Jun 2013 15:00
How the hell can you get FPS Creator x10 when you just joined recently?

You can no longer buy it.
Maxrom69
6
Years of Service
User Offline
Joined: 28th May 2013
Location:
Posted: 6th Jun 2013 16:31
Quote: "try, installing the proper DX version. and also it has not been tested and said to work on Windows 8.

known to work with the correct DX version and on Vista and 7.

Try running as admin
installing recomended version of DX
if you have windows 7 on another PC test it.

When did you Get FPSx10?

PAIN!"


I did all that.Even try to run in Windows XP mode.

~FPS Creator NB~
Maxrom69
6
Years of Service
User Offline
Joined: 28th May 2013
Location:
Posted: 6th Jun 2013 16:33
Quote: "known to work with the correct DX version and on Vista and 7."

What is the correct DX version?....Windows 8 Pro.

~FPS Creator NB~
s4real
Valued Member
12
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Jul 2006
Location:
Posted: 7th Jun 2013 01:40
X10 doesn't seem to work with windows 8.

I installed it and it just crashes a lot of the time as its built for vista.

I think the problem could be windows 8 See's it as a virus due to the way x10 works.


best s4real

Pack ya games with vishnu packer its free. Vishnu game launcher is now released.
Help keep vishnu free by pledging now :- http://vishnu.chipin.com/vishnu
Teabone
Valued Member
13
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Jun 2006
Location: Canada
Posted: 9th Jun 2013 11:17
Is it properly registered to you?

Login to post a reply

Server time is: 2019-07-18 02:15:36
Your offset time is: 2019-07-18 02:15:36