Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPS Creator X10 / Question on model packs

Author
Message
cobracon2
5
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2013
Location: Michigan, USA
Posted: 29th Oct 2013 02:23
I have about 14 model packs that I bought and installed on FPSC. The problem is once I try to run the installer for the packs to install them on x10, I can't. It will only let me modify the install. (already installed them in classic)

Can I only install them on one version of fps creator? Not sure how to get them in x10 any other way. I have never imported models into either version. I only bought the packs. Whats the easiest way?
cobracon2
5
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2013
Location: Michigan, USA
Posted: 31st Oct 2013 03:54
Would I be better of just installing classic and x10 on different machines?
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 31st Oct 2013 22:04
Your best bet would be to copy the files over to their respective folders. It'll most likely require some tweaking, but they'll all work with a bit of elbow grease.

Yes, I live in Wisconsin. No, I don't live on a farm.
cobracon2
5
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2013
Location: Michigan, USA
Posted: 1st Nov 2013 04:39
Thanks for the answer. One last question. At what model pack # did x10 support stop. I have some packs like 57,59,66 and 72.

Sorry about all the questions. Just want to do this right the first time so I can start prototyping.
cobracon2
5
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2013
Location: Michigan, USA
Posted: 2nd Nov 2013 06:34
Well I copied the scriptbank, entitybank and audiobanks over to x10. All seems to work well. Thanks for the help.
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 6th Nov 2013 22:47
No problem! And I'm not sure when it stopped, but even the newer ones should work fairly well because the folder structure is identical.

Yes, I live in Wisconsin. No, I don't live on a farm.

Login to post a reply

Server time is: 2019-07-19 08:45:35
Your offset time is: 2019-07-19 08:45:35