Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Models and Media / models not appearing in the fpsc game

Author
Message
FPSC Classic Models and Media
5
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Jun 2014
Location:
Posted: 27th Jun 2014 13:51
hey guys! i am MOIZ and i am developing a fps game. i have got some models of plants and models of big rocks. i can see them in the map editor but when i test the level i can't see them. anyone can help out me for this problem?
ignore the english language errors
yrkoon
15
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jan 2004
Location:
Posted: 28th Jun 2014 18:08
Try textures in .tga format instead of .jpg

Lives of great men all remind us we may make our lives sublime
Cosmic Prophet
11
Years of Service
User Offline
Joined: 17th Mar 2008
Location: The Cosmos
Posted: 28th Jun 2014 18:36
If you have shaders applied to the objects, try setting them to dynamic, as certain shders that are meant for dynamic entities will cause this, if the object is static.

Back from the Wasteland.
FPSC Classic Models and Media
5
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Jun 2014
Location:
Posted: 24th Aug 2014 08:05
hey i am back after a long journey that journey was due to an important,urgent and most favorite work. lets carry on the discussion.


i have tried all your suggestions but the result is same. whenever
i want to put a model from a website like tf3d.com etc. and when i try to take a model from other 3d websites and sources, it seems like
this in fpsc see in the attached photo.

Attachments

Login to view attachments
Ritik756
5
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Apr 2014
Location:
Posted: 26th Sep 2014 17:12
Use fragmotion software and export this model as settings (in attachment):
-
Export to .x

Attachments

Login to view attachments

Login to post a reply

Server time is: 2019-08-19 15:10:57
Your offset time is: 2019-08-19 15:10:57