Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers DBPro Corner / set window on command breaks things.

Author
Message
Jjsaro
6
Years of Service
User Offline
Joined: 21st May 2014
Location:
Posted: 1st Jul 2014 05:39
When I rem it out my game works fine(except for the stretched aspect) but when in effect all of a sudden object 1 doesn't exist at line 27. What the heck does windowed mode have to do with an object loading in and being checked? I'm just going to drop all my code up to line 27.

It goes on but honestly the rest isn't related to this problem.
TheComet
12
Years of Service
User Offline
Joined: 18th Oct 2007
Location: I`m under ur bridge eating ur goatz.
Posted: 2nd Jul 2014 15:56
set window on resets the D3D device. That is, you lose all loaded media and settings.

Move it to the very beginning of your code:


luskos
13
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jun 2007
Location:
Posted: 27th Aug 2014 19:07
Try this:



The code is heavily commented, but if you can't understand something ask.

Coding is My Kung Fu!
And My Kung Fu is better than Yours!

Login to post a reply

Server time is: 2020-08-03 16:49:20
Your offset time is: 2020-08-03 16:49:20