Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

iOS and MacOS / Mac OSX Undefined symbols for architecture i386 Can't Build

Author
Message
thebeast33
4
Years of Service
User Offline
Joined: 25th Aug 2014
Location: United States
Posted: 26th Aug 2014 00:27
I have been on and off trying to get AppGameKit to build properly on OSX for a few months now and have no success. I also have tried other solutions posted to the forum and can't find any solution. Here is the build errors I get:

ld: warning: directory not found for option '-L"/IDE/apps/template_mac/../../platform/mac/DDHidLib"'
ld: warning: directory not found for option '-L"/IDE/apps/template_mac/../../platform/mac/GLFW"'
ld: warning: directory not found for option '-L"/IDE/apps/template_mac/../../platform/mac/Lib/Release"'
Undefined symbols for architecture i386:
".objc_class_name_AVAudioPlayer", referenced from:
pointer-to-literal-objc-class-name in libAGKMac.a(MacCore.o)
".objc_class_name_AVPlayer", referenced from:
pointer-to-literal-objc-class-name in libAGKMac.a(MacCore.o)
".objc_class_name_AVPlayerItem", referenced from:
pointer-to-literal-objc-class-name in libAGKMac.a(MacCore.o)
".objc_class_name_AVPlayerLayer", referenced from:
pointer-to-literal-objc-class-name in libAGKMac.a(MacCore.o)
".objc_class_name_AVURLAsset", referenced from:
pointer-to-literal-objc-class-name in libAGKMac.a(MacCore.o)
"_AVLayerVideoGravityResize", referenced from:
AGK::agk::LoadVideo(char const*) in libAGKMac.a(MacCore.o)
"_AVPlayerItemDidPlayToEndTimeNotification", referenced from:
AGK::agk::LoadVideo(char const*) in libAGKMac.a(MacCore.o)
"_kCMTimeZero", referenced from:
AGK::agk::StopVideo() in libAGKMac.a(MacCore.o)
ld: symbol(s) not found for architecture i386
clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

These errors are on the template project. Having XCode update the project settings doesn't help. I am running OSX 10.9.4, XCode 5.1.1, and AppGameKit 108.24, I have tried changing the scheme to build for release and that doesn't work either.
Please help.
xGEKKOx
10
Years of Service
User Offline
Joined: 7th Dec 2008
Location: Italy
Posted: 5th Nov 2014 00:31
You need to use the AppGameKit V2 Template and change the path for library in XCode

Login to post a reply

Server time is: 2019-04-25 09:08:37
Your offset time is: 2019-04-25 09:08:37