Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers DBPro Corner / No Way of Making EXE File in DB Pro full version

Author
Message
Dean Sharples
1
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Mar 2016
Location: Manchester, England
Posted: 10th Mar 2016 06:08
I purchased the full version of DB Pro but I can't find anyway of making a standalone EXE file to distribute my program. Choosing Compile gives a message that says Compiled and nothing else. Even compiling in other mods (Run and Debug) runs the program and nothing else. No debug messages either. Please advise.

Dean Sharples
Scorpyo
14
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: italy
Posted: 10th Mar 2016 16:57
The steps to follow are in the attached picture
Hope it helps.
By the way that is the old original DBP IDE
Cheers

Attachments

Login to view attachments
Scorpyo
14
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: italy
Posted: 10th Mar 2016 17:00
Forgot to tell to select all media in step N#4
Then you select the media folder(s) and/or sub folders at need
Dean Sharples
1
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Mar 2016
Location: Manchester, England
Posted: 10th Mar 2016 17:22
Seems I have something completely different. The screenshot attached is the editor I have.

Do I need to get another editor?

Dean Sharples

Attachments

Login to view attachments
Scorpyo
14
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: italy
Posted: 11th Mar 2016 07:45
It seems you are using the default DBP IDE (same as mine ) but missing the project manager tab.
To enable it see the attached pic.
Cheers

Attachments

Login to view attachments
Dean Sharples
1
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Mar 2016
Location: Manchester, England
Posted: 11th Mar 2016 21:10
Nope, don't have those options in the VIEW menu. See screenshot.

Dean Sharples

Attachments

Login to view attachments
Dean Sharples
1
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Mar 2016
Location: Manchester, England
Posted: 11th Mar 2016 21:55
Managed to fix the problem. Downloaded the lastest professional editor from the Game Creators website. The current one came on a CD they sent me.
Dean Sharples

Login to post a reply

Server time is: 2017-05-25 13:23:16
Your offset time is: 2017-05-25 13:23:16