Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Geek Culture / POSSIBLE FORUM BUG, didn't know where to post it :-P

Author
Message
Cybermind
14
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Nov 2002
Location: Searching for The Dark Tower
Posted: 18th Dec 2016 16:20 Edited at: 18th Dec 2016 16:21
When viewing the boards on the top level, there is something wrong with "Last topic" info in right-most side of the board. I have attached an example of the Raspberry Pi board under AGK. I have made a post, the "Last topic" info shows the date of my post but the headline of an other post. It seems to be the same with other boards as well.
13/0

Attachments

Login to view attachments
CJB
Valued Member
13
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Feb 2004
Location: Essex, UK
Posted: 19th Dec 2016 14:15
The baords are in a bit of a state at the moment. There is a bug thread stickied at the top of Geek Culture, but it appears to have been forgotten about.
V2 T1 (Mostly)
Phone Tap!
Uzmadesign
Cybermind
14
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Nov 2002
Location: Searching for The Dark Tower
Posted: 20th Dec 2016 11:23
Sorry, I've never noticed that thread I will try to remember it
13/0
Phaelax
DBPro Master
14
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Apr 2003
Location: Agartha
Posted: 20th Dec 2016 21:29
This bug has been known for a long time now. Just nobody seems to care to fix it.

"I like offending people, because I think people who get offended should be offended." - Linus Torvalds

Login to post a reply

Server time is: 2017-05-29 02:55:21
Your offset time is: 2017-05-29 02:55:21