Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Models and Media / Problem with Model Pack 53 without FPSC X9

Author
Message
Price
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Apr 2017
Location:
Posted: 14th Apr 2017 19:15
I recently installed the Model Pack 53, the 3d models, the textures and the functionality of the weapons are correct, however the characters are with bug (all of them), because when I put them, no animation occurs, they stand and make a noise Repetitive (as if it were locked) would the problem be in the scripts?
Thanks in advance.

Attachments

Login to view attachments
Price
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Apr 2017
Location:
Posted: 14th Apr 2017 19:25
I recently installed the Model Pack 53, the 3d models, the textures and the functionality of the weapons are correct, however the characters are with bug (all of them), because when I put them, no animation occurs, they stand and make a noise Repetitive (as if it were locked) would the problem be in the scripts?
Thanks in advance.

Attachments

Login to view attachments
ncmako
6
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 15th Apr 2017 16:30
Price
Quote: "when I put them, no animation occurs"

What/which scripts do you have attached to them? They probably use custom scripts?
I do remember something about using the "DarkAI" scripts.
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
Errant AI
11
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Aug 2006
Location:
Posted: 11th May 2017 17:55
I seem to remember this bug but it was so long ago that I don't recall the cause and didn't turn up anything with searching. I think this may happen in pre-DAI versions of FPSC...

What version FPSC are you using? The pack requires v1.17 or later.

Login to post a reply

Server time is: 2018-08-18 21:37:41
Your offset time is: 2018-08-18 21:37:41