Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Product Chat / Build problem.. Expansion pack runtime error (13)

Author
Message
Mr Love
13
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Jun 2005
Playing: MAFIA 2
Posted: 4th Jul 2017 22:50
RPG or snow problem seems so very small right now, when the build crash, or gets Expansion pack runtime error (13).. I wanted to make a really cool game in FPSC, but it seems to be an Impossible Mission in FPS Creator...
ncmako
7
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 5th Jul 2017 01:26
Mr Love This is an old DP pro Expansion pack error #13, here is the solution.
"This happens when you run a game in Vista/Windows7 as an 'invoker' and not administrator. It doesn't allow the engine permission to create/edit files in the files folder.
Simple solution: Right click (exe) and run as administrator"
Try and see if it solves problem.
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
Mr Love
13
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Jun 2005
Playing: MAFIA 2
Posted: 6th Jul 2017 01:16 Edited at: 6th Jul 2017 02:22
The error is fixed, but the game crash on the loading-screen. I know the game is too big, but the 4gb patch shourld fix that. It just doesnt work, and its nothing I can do about it...
:ยด(
ncmako
7
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 6th Jul 2017 21:42
Mr Love Take a deep breath and a break from it for a day. With the solution applied, try another build again and see.
Sometimes another idea presents itself and fixes the current problem. In the setup.ini try a few debug settings, such as...

I think the "debugreportstepthrough" gives you a detail report as it loads and when/if it crashes
you can tell where the problem is Give it a try.
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
Mr Love
13
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Jun 2005
Playing: MAFIA 2
Posted: 7th Jul 2017 01:59 Edited at: 7th Jul 2017 03:07
Thanks for telling Me NOT to give up that easy, now the .EXE runs like a Koenigsegg Regera. (LOL!)

Login to post a reply

Server time is: 2019-05-26 18:50:35
Your offset time is: 2019-05-26 18:50:35