Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Scripts / Run Stamina Script

Author
Message
2S!K
6
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Jul 2012
Playing: Working on "This Is Home" an FPSc project
Posted: 20th Aug 2017 11:17
I have been away from FPSC and the forums for about a month so now that i'm back I think i should make a small contribution. Here's a simple stamina style sprint script I conjured a while back. Go ahead and modify it if you wish...simply put it in a trigger zone or implement it into ure level setup files.
As always, Game on! -2S!K Productions
seppgirty
FPSC Reloaded Backer
9
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Jul 2009
Location: pittsburgh, pa.
Posted: 20th Aug 2017 13:29
Thanks man.
gamer, lover, filmmaker
Mriganka
4
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Jun 2014
Location: Virtuality
Posted: 20th Aug 2017 14:08
Great job! Btw do you have time to develop AI scripts?
ncmako
6
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 20th Aug 2017 18:52
@ 2S!K Thank you ! Nice work, should come in handy.
Can never have enough custom scripts.
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
Madcow02
2
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Jan 2016
Location: Under My Skin
Posted: 21st Aug 2017 06:40
Cool, thanks !
2S!K
6
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Jul 2012
Playing: Working on "This Is Home" an FPSc project
Posted: 21st Aug 2017 09:09
Thanks hope it goes to good use.
@Mriganka, unfortunately I do not have much time I am working on a project of my own and just started college classes again. But if its something simple I may give it a shot for you.
As always, Game on! -2S!K Productions
Tomik18
FPSC Reloaded TGC Backer
9
Years of Service
User Offline
Joined: 8th May 2009
Location: Slovakia
Posted: 19th Sep 2017 22:28 Edited at: 19th Sep 2017 22:28
How to add bar ?
My PC specs: AMD FX 4300 3,80Ghz
8 GB RAM
GIGABYTE R9 280 Ultra Durable VGA 3GB
ncmako
6
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 20th Sep 2017 21:58
@ Tomik18 Do you mean like a "health" bar? You don't with this script.
It's based on which "Key" is being used and if player is running or not.
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
Tomik18
FPSC Reloaded TGC Backer
9
Years of Service
User Offline
Joined: 8th May 2009
Location: Slovakia
Posted: 21st Sep 2017 13:04 Edited at: 21st Sep 2017 13:06
I mean a loading bar, but this bar, if run is activated , the bar disappears
My PC specs: AMD FX 4300 3,80Ghz
8 GB RAM
GIGABYTE R9 280 Ultra Durable VGA 3GB
Mriganka
4
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Jun 2014
Location: Virtuality
Posted: 22nd Sep 2017 15:51
2S!K helped me make a cool script that has stamina in it. I will be updating the pack soon!

Login to post a reply

Server time is: 2018-10-20 01:43:47
Your offset time is: 2018-10-20 01:43:47