Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Scripts / spike script doesn't work

Author
Message
Tomik18
FPSC Reloaded TGC Backer
9
Years of Service
User Offline
Joined: 8th May 2009
Location: Slovakia
Posted: 5th Sep 2017 08:28
in dungeon model pack where are there spike like looping and still doesn't work script on still spike. if iam too close, spike doesn't hurt me

My PC specs: AMD FX 4300 3,80Ghz
8 GB RAM
GIGABYTE R9 280 Ultra Durable VGA 3GB
ncmako
6
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 5th Sep 2017 11:09
Tomik18
Quote: "doesn't work script on still spike"

You are saying the spike is "still", as in it does not move? Is this spike a static entity or dynamic? (is it suppose to move)
Scripts only work with "dynamic" entities, not static.
If it is dynamic try changing the player distance from 40 to 60 and test again...
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
Tomik18
FPSC Reloaded TGC Backer
9
Years of Service
User Offline
Joined: 8th May 2009
Location: Slovakia
Posted: 5th Sep 2017 11:21
ncmako

Quote: "Scripts only work with "dynamic" entities, not static."


I just looked at it and I see it's static I did not know it had to be dynamic. I changed dynamically and it works. thank you very much
My PC specs: AMD FX 4300 3,80Ghz
8 GB RAM
GIGABYTE R9 280 Ultra Durable VGA 3GB

Login to post a reply

Server time is: 2018-08-15 12:21:31
Your offset time is: 2018-08-15 12:21:31