Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Windows / video screen does not go away

Author
Message
mindsclay
5
Years of Service
User Offline
Joined: 1st May 2012
Location: Rocklin, CA, USA
Posted: 3rd Dec 2017 21:52
When I play a video and then delete it, a white rectangle remains on the screen. It looks like the sprite being used for the video display is not being deleted. Is anyone else experiencing this?
This did not happen in earlier versions, but I do not know in which version it manifested.

I am using .wmv on a Windows 10 machine.

AGK2 2017.05.15
Tier 2

I am using a video because I need the audio to be in sync with the animation.

Should I be able to use a DirectX SDK instead?
home.wavecable.com/~mindsclay
mindsclay
5
Years of Service
User Offline
Joined: 1st May 2012
Location: Rocklin, CA, USA
Posted: 10th Dec 2017 18:09
Since my last post, and no responses, I decided to try a function I recently noticed... PlayVideoToImage(). Maybe this would help?
Well... no. When I use this function I can hear the video but cannot see it.

Am I not using it properly? I have found no examples of use.

+ Code Snippet

home.wavecable.com/~mindsclay
mindsclay
5
Years of Service
User Offline
Joined: 1st May 2012
Location: Rocklin, CA, USA
Posted: 10th Dec 2017 18:39 Edited at: 10th Dec 2017 18:41
I would like to see someone's solution to this issue, whether it is a bug or not.

Until then, I have a work-a-round. I am setting the dimensions of the video to
+ Code Snippet
Just before I delete the video.
Since the video screen does not go away after deleting the video, I can at least have it small enough not to see.
home.wavecable.com/~mindsclay

Login to post a reply

Server time is: 2017-12-18 03:22:33
Your offset time is: 2017-12-18 03:22:33