Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers AppGameKit Corner / Question for array insert

Author
Message
c0d3r9
2
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2017
Location:
Posted: 20th Jan 2018 00:27
If i have an array as type with types how i insert a new one?
Something like this..
I hope it is selfexplained

puzzler2018
User Banned
Posted: 20th Jan 2018 09:42


I think...
Bengismo
2
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Nov 2017
Location: Yorkshire, England
Posted: 20th Jan 2018 10:57 Edited at: 20th Jan 2018 10:58
Not quite...

Just define a single instance to add ...not another empty array


Its covered here:
https://www.appgamekit.com/documentation/guides/12_array_changes.htm
c0d3r9
2
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2017
Location:
Posted: 21st Jan 2018 00:58
@both: thank you....the last solution i find last night by myself....the search function here is not very helpful yet.
Golelorn
3
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Nov 2016
Location:
Posted: 21st Jan 2018 03:51
https://www.appgamekit.com/documentation/home.html

https://www.appgamekit.com/documentation/guides/12_array_changes.htm

Google is your friend. But I agree for some reason the search is not very reliable. I have much better success with google.

Login to post a reply

Server time is: 2020-07-02 08:01:48
Your offset time is: 2020-07-02 08:01:48