Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers AppGameKit Corner / My game won't run after its been downloaded

Author
Message
dogheadedman
2
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Dec 2017
Location:
Posted: 18th Mar 2018 06:07
Hi all,

I compiled my game and it works fine. But when I upload it anywhere, then redownload it, it won't run. It comes up with a "windows defender" notice, which I override by telling it to run the game anyway.

After that, it comes up with a generic looking "appgamekit player" window, saying device numbers at the top and "unconnected" at the bottom. There's no sign of the actual game I made.

Does anyone know what is wrong here?

I have uploaded the game file that does run okay on my PC.

Thanks in advance.

Attachments

Login to view attachments
BatVink
Moderator
17
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Apr 2003
Location: Gods own County, UK
Posted: 18th Mar 2018 07:37
You have to include the media folder. This is where your game code is, as well as your graphics etc.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur
TutCity is being rebuilt
dogheadedman
2
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Dec 2017
Location:
Posted: 18th Mar 2018 07:46
Thanks Batvink. What a newbie question that was. I am used to working on a Mac, where its all included in the one App file. Thank you so much.

Login to post a reply

Server time is: 2020-04-08 17:43:09
Your offset time is: 2020-04-08 17:43:09