Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Models and Media / Texture is not showing up on entity

Author
Message
riccetts
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2010
Location:
Posted: 17th Oct 2018 19:55
I have placed the files in one folder in the entity folder.(file.x, jpeg, dds file, and fpe file) I should work right? Can anybody tell me if I have missed something?
ncmako
7
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 17th Oct 2018 21:56
Riccetts
Quote: " tell me if I have missed something "

A .bmp image of the entity for the thumbview ( 64x64 or 128x128 ) If your .fpe file is setup correctly that is all you need.
This is where something like Entity-Workshop V2 comes in handy
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
riccetts
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2010
Location:
Posted: 18th Oct 2018 02:52
@ncmako
Keeps on giving me an error on some line. not sure whats going on with that program.(Entity workshop 2.0)
ncmako
7
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 18th Oct 2018 19:25
riccetts
Quote: "Keeps on giving me an error"

Do you mean Entity Workshop ? An error when you load the mesh .x file ?
Or when loading the texture ? Or just when you start the program?
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
riccetts
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2010
Location:
Posted: 18th Oct 2018 23:25
@ncmako
no just after clicking the export icon. yes I'm talking about Entity workshop v2
ncmako
7
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 20th Oct 2018 12:55
riccetts What you could try are different "Compatibility" setting for the program if it crashes as times.
I have to run it with "admin rights" and "XP" settings to get it to run. I do know some people have to
"uncheck" everything if running Win10. So try that and see if it works better
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
riccetts
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2010
Location:
Posted: 22nd Oct 2018 00:44
@ncmako
None of what you mentioned did not work. I'm still getting a runtime error 500. and I downloaded twice already
ncmako
7
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 22nd Oct 2018 11:07
riccetts It must be the mesh then. Something is wrong or corrupt with it ?
If you want, zip it up and email to me, or post it here if you don't mind.
I'll try and get it to work.
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
Location: You know that space between a dresser and the floor? Yeah, that's where I'm at !
riccetts
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2010
Location:
Posted: 22nd Oct 2018 14:02
@ncmako
Ok

Attachments

Login to view attachments
ncmako
7
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 22nd Oct 2018 19:17
Riccetts Easy fix, the mesh scale was thru the roof. Way too large.
I scaled it down and it now works just fine. One thing though, this is only a entity for picking up?
There is no hud, script or anything else with this after player picks up. It's up to you to finish it all
best,
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
Location: You know that space between a dresser and the floor? Yeah, that's where I'm at !

Attachments

Login to view attachments
riccetts
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2010
Location:
Posted: 22nd Oct 2018 21:29
@ncmako
I have the hud in the water(trigger) directly after the mask pickup. I'm hoping soon I will put together a script for it.
Thanks for your help

Login to post a reply

Server time is: 2019-05-22 02:52:44
Your offset time is: 2019-05-22 02:52:44