Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

AppGameKit Studio Chat / Possible Bug in IDE?

Author
Message
Amon
6
Years of Service
User Offline
Joined: 30th May 2014
Location: Shropshire, United Kingdom
Posted: 28th Mar 2019 11:48
I can't reproduce it as it happens at random. A picture is worth a thousand words.

Basically sometimes when coding after I declare some globals and assign values the autocomplete shows the equals sign.

Imaginations' greatest gift is the knowledge you supply it.

Attachments

Login to view attachments
Scraggle
Moderator
17
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Jul 2003
Location: Yorkshire
Posted: 28th Mar 2019 13:00
Amon
6
Years of Service
User Offline
Joined: 30th May 2014
Location: Shropshire, United Kingdom
Posted: 28th Mar 2019 13:31
Holy Jesus. That's what happens when you don't get any sleep.
Imaginations' greatest gift is the knowledge you supply it.

Login to post a reply

Server time is: 2020-09-30 17:11:29
Your offset time is: 2020-09-30 17:11:29