Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

AppGameKit Studio Chat / [SOLVED] projects super blurry on win 10 64 bit pro?

Author
Message
Cliff Mellangard 3DEGS
Developer
14
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Feb 2006
Location: Sweden
Posted: 17th Aug 2019 14:13 Edited at: 17th Aug 2019 14:37
This post has been marked by the post author as the answer.
Preben knows about problems on 64 bit pro like this i helped him with a few
Decided to boot my new dev pc and all studi project are very blurry ?
If i run the same in agk classic so are they fine.

This is with all filters turned off...…



Solved ………………..

Its where the vulkan renderer and my other machines dont have vulkan so it never runed in this before.

Everything is crisp and clear with #renderer "Basic"

The author of this post has marked a post as an answer.

Go to answer

c0d3r9
2
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2017
Location:
Posted: 17th Aug 2019 14:35
I have win10 pro 64bit too and here is nothing blurry.It never was blurry.
In past i had a windows bug with text always was blurry till i make a mouseover.But this is many month ago.
Laptop: Win10@64bit - i3 2x2Ghz - 8GB Ram - 1TB HDD
Desktop: Win10@64bit - AMD Ryzen 5 2400G - MSI B450 Tomahawk - 8GB Ram - 240GB SSD
Cliff Mellangard 3DEGS
Developer
14
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Feb 2006
Location: Sweden
Posted: 17th Aug 2019 14:36
Its solved and is the vulkan renderer on win10 pro.

#renderer "Basic" and everything is crisp and clear
c0d3r9
2
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2017
Location:
Posted: 17th Aug 2019 15:02
For me the vulkan renderer on my win10pro_64bit works without blurry.
But the vulkan renderer in studio is not at a final stage i think.
If its in a near final or bugfree stage i thought about to develop for vulkan only.
Laptop: Win10@64bit - i3 2x2Ghz - 8GB Ram - 1TB HDD
Desktop: Win10@64bit - AMD Ryzen 5 2400G - MSI B450 Tomahawk - 8GB Ram - 240GB SSD
JLMoondog
Moderator
11
Years of Service
User Offline
Joined: 18th Jan 2009
Location: Paradox
Posted: 17th Aug 2019 15:56
Hey c0d3r9, it's not a contest. Not all GCs support Vulkan, and if it does make sure you update your GC to the latest patch, so everything runs smoother.
c0d3r9
2
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Oct 2017
Location:
Posted: 17th Aug 2019 19:56
Right, but Cliff´s GC support vulkan but blurry and so i thought that the vulkan implementation in studio is not perfect at the moment.
Thats all.
Laptop: Win10@64bit - i3 2x2Ghz - 8GB Ram - 1TB HDD
Desktop: Win10@64bit - AMD Ryzen 5 2400G - MSI B450 Tomahawk - 8GB Ram - 240GB SSD

Login to post a reply

Server time is: 2020-04-05 21:12:24
Your offset time is: 2020-04-05 21:12:24