Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Author
Message
telepathicfish
User Offline
Joined: 3rd Dec 2019
Location:
Posted: 7th Dec 2019 00:15
Prefabs and segments are all screwed up. They are all white without any texture. How do I fix this???
ncmako
8
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 7th Dec 2019 00:27 Edited at: 7th Dec 2019 00:28
telepathicfish Sounds like a bad install ( rushed ) probably missing textures?
But by chance, did you install DX9c as I recommended before??? Could be a related shader issue also?

But just to be certain !!! Which prefab or segments are screwed up? Is it just "prefabs" ?
Do regular segments work? Need more info
My games never have bugs.... they just Explosys's

** WHERES MY YELLOW BUTTON ? **
telepathicfish
User Offline
Joined: 3rd Dec 2019
Location:
Posted: 7th Dec 2019 00:30 Edited at: 7th Dec 2019 00:53
The scifi segments work but everything else comes out white and textureless.
ncmako
8
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 7th Dec 2019 01:04
When you say "everything else" you mean as in segments or also entities?
How about the WW2 segments?
My games never have bugs.... they just Explosys's

** WHERES MY YELLOW BUTTON ? **
telepathicfish
User Offline
Joined: 3rd Dec 2019
Location:
Posted: 7th Dec 2019 01:09
Entities, segments, and prefabs come out textureless. The ww2 ones are also white. Only scifi works...
ncmako
8
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 7th Dec 2019 01:18 Edited at: 7th Dec 2019 01:19
telepathicfish Ok, now it sounds like a bad install ? Most likely missing textures! They didn't install.
To double check in the entities folder they have a .fpe file open the .fpe file for one of those entities with missing texture.
The "textured= Name Of Texture the texture should be in the same folder with it. Usually it's a .dds format. Make sure it's in there with it.

But again I am asking, did you install DX9c ???
My games never have bugs.... they just Explosys's

** WHERES MY YELLOW BUTTON ? **
telepathicfish
User Offline
Joined: 3rd Dec 2019
Location:
Posted: 7th Dec 2019 01:25
I might of not installed it. Is it too late? Do you have a link?
ncmako
8
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 7th Dec 2019 01:29
One of the folders is named "Tools" look inside if there is a program named dxwebsetup.exe that will run the direct x and look for missing files?
If it's not in there just grab microsofts ? https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=34429
My games never have bugs.... they just Explosys's

** WHERES MY YELLOW BUTTON ? **
telepathicfish
User Offline
Joined: 3rd Dec 2019
Location:
Posted: 7th Dec 2019 01:33 Edited at: 7th Dec 2019 01:45
Turns out I don't have it installed. I'm using windows 10 so that link is no good. Would a new model pack work? I don't even like the ww2 segments...
ncmako
8
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 7th Dec 2019 13:10
telepathicfish I have win10 also and I can download and install just fine?
Quote: "Would a new model pack work?"

That's not the issue, the engine needs dx9 to run properly. Look in your tools folder to see if you have dxwebsetup.exe ???
My games never have bugs.... they just Explosys's

** WHERES MY YELLOW BUTTON ? **
telepathicfish
User Offline
Joined: 3rd Dec 2019
Location:
Posted: 7th Dec 2019 21:51
I don't see it in my folders. How can I download it with windows 10?
ncmako
8
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 7th Dec 2019 23:01
Here's another link to microsoft dx9 installer https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109
The link works just fine. If this one doesn't work I don't know what to say
My games never have bugs.... they just Explosys's

** WHERES MY YELLOW BUTTON ? **

Login to post a reply

Server time is: 2020-08-12 07:37:56
Your offset time is: 2020-08-12 07:37:56