Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

AppGameKit Studio Chat / Vertical lines in code. I have them in AGK2, not AGKStudio

Author
Message
Loktofeit
AGK Developer
Gold Codemaster
11
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Jan 2009
Location: Lakewood Ranch, FL
Posted: 8th Jan 2020 12:27
The vertical lines in AppGameKit 2 really help see where loops and functions start and end.
Is there a way to turn this on in AppGameKit Studio?

Screenshot shows the lines.

Attachments

Login to view attachments
Loktofeit
AGK Developer
Gold Codemaster
11
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Jan 2009
Location: Lakewood Ranch, FL
Posted: 17th Feb 2020 03:28
So.... no?
blink0k
AGK Developer
7
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Feb 2013
Location: the land of oz
Posted: 17th Feb 2020 04:52
Probably not exactly what you want but;
Edit/Preferences/Editor/Enable code folding

Login to post a reply

Server time is: 2020-02-26 07:47:37
Your offset time is: 2020-02-26 07:47:37