Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

AppGameKit Studio Chat / HTML5 Select Image and Change Sprite

Author
Message
DannyD
2
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Aug 2017
Location:
Posted: 2nd Jul 2020 14:57 Edited at: 2nd Jul 2020 15:35
Hi Guys

For the past year I try to convince the directors to switch to AGKS for our educational development software... (BTW, we have 3 School in China, South Africa, USA, Australia)
All our software run HTML5 Export

Today I burn my with one simple function.... chooserawfile (Which is not supported)

I rewrite our ID Card Creator the last 2 days, because our previous developer disappear with the source..

I thought AppGameKit will be a quick and good choice, just to realize on final testing and adding chooserawfile it dont work in HTML5
I need to install tomorrow, and Have no idea what to do.



Any suggestions... PLEASE, URGENT...

Danie

Attachments

Login to view attachments
Virtual Nomad
Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2005
Location: SF Bay Area, USA
Posted: 3rd Jul 2020 04:38 Edited at: 3rd Jul 2020 04:43
how many images can the user choose from?

what if you loaded all potential images (even resized "thumbnails" if there are tons) and then selected from those?

also, i assume you've tried ShowChooseImageScreen()?
DannyD
2
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Aug 2017
Location:
Posted: 3rd Jul 2020 08:58
@Virtual Nomad
User can choose from about 3000-4000 IMages. The thumbnail I don't this will work.

My main problem I can't select images in HTML5

Yes I've tried ShowChooseimagescreen, and Get image, But still in HTML5
it's not working?


Any suggestion to select a Image in HTML5

Thanks
PSY
Valued Member
4
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Jul 2016
Location: Laniakea Supercluster
Posted: 3rd Jul 2020 14:11
Have you tried exporting to HTML5 in Classic?
Could be a Studio issue...


PSY LABS Games
Coders don't die, they just gosub without return
DannyD
2
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Aug 2017
Location:
Posted: 3rd Jul 2020 14:57
@PSY

Same problem in Classic. Cant select a File when Exported to HTML5

Virtual Nomad
Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2005
Location: SF Bay Area, USA
Posted: 3rd Jul 2020 16:05 Edited at: 3rd Jul 2020 16:11
was hoping to use GetFirst/NextFile() to make our own PickImage but that doesn't seem to work in HTML either (i'm working in Classic):


something wrong in there, otherwise, where it's not erasing previous Thumbs[ ]

?
stopped working on it (adding actual image selection) when "nothing" happened when testing in HTML.

DannyD
2
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Aug 2017
Location:
Posted: 4th Jul 2020 00:25
@Virtual-Nomad

Nice piece of code.. but Yeah, not working in HTML 5, actually on my PC it also don't work...but could ebcome very handy

Could this be a BUG in AGK

Tried in Classic and Studio.. without any success

Thanks again, appreciate
Virtual Nomad
Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2005
Location: SF Bay Area, USA
Posted: 4th Jul 2020 00:41
how does it not work on your pc? do you have png files in the media folder?
DannyD
2
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Aug 2017
Location:
Posted: 4th Jul 2020 11:14
@VirtualNomad
Sorry, My bad, copy PNG's to Media folder, and work perfect on Windows, but as you mentioned, not HTML 5
DannyD
2
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Aug 2017
Location:
Posted: 6th Jul 2020 03:22 Edited at: 6th Jul 2020 04:09
Anyone with an solution maybe... [MOD EDIT; See 3.19] ...

Login to post a reply

Server time is: 2020-08-04 04:03:47
Your offset time is: 2020-08-04 04:03:47