Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Author
Message
Wanja
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Aug 2002
Location:
Posted: 18th Sep 2002 01:01
How do I get my own internet-ip with dark basic pro ?
las6
17
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Sep 2002
Location: Finland
Posted: 18th Sep 2002 01:15
type:
winipcfg
to the start-run 'box'.
(at least in win 98)

Specs :: [1333Mhz : 256DDR : Geforce 2 Mx 64MB]
Wanja
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Aug 2002
Location:
Posted: 18th Sep 2002 01:23
I need DBPro command nit windows

Zdaxxy
17
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Sep 2002
Location:
Posted: 18th Sep 2002 04:39
You need to obtain an IP using Dark Basic?

Why would you want to do that?

Thats a job for the networking services of the OS
not for a 3d engine.

Going to pave the parking lot with a lawnmower?

Wanja
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Aug 2002
Location:
Posted: 21st Sep 2002 17:46
I need my own IP to open a server and I don't want to type it in myself!

xtom
17
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: Ireland
Posted: 21st Sep 2002 20:16
It would be a handy to have a command that returns the ip address of the computer but I think you have to use a dll to do it or get the user to type it in.
Tapewormz
17
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Sep 2002
Location: Winnipeg, Mantoba, Canada
Posted: 22nd Sep 2002 02:32
Get Visual Basic or Visual C++ and create a DLL that will do the requested task for you. Then "apparently" drag and drop the dll into your project.

Washington Irving
17
Years of Service
User Offline
Joined: 7th Sep 2002
Location:
Posted: 22nd Sep 2002 10:17
"Get Visual Basic or Visual C++ and create a DLL that will do the requested task for you. Then "apparently" drag and drop the dll into your project."

Then get out your lawnmower and pour blacktop in where the gas usually goes and get out there to your driveway

Wanja
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Aug 2002
Location:
Posted: 22nd Sep 2002 12:19
Hm well I thought about that but I'm so lazy ... well it seems that I have no choice

Thanx all for reply

jburrows
17
Years of Service
User Offline
Joined: 7th Sep 2002
Location:
Posted: 22nd Sep 2002 15:29
http://www.lagmaster.net/darkbasic.html

Well I looking at the site and noticed there was DLL Example shows how to get your current ip which does appear to work.
Wanja
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Aug 2002
Location:
Posted: 22nd Sep 2002 16:39
WOOOOOW GREAT )

THAAAAAANXXXXX

I fooled around a bit but this thingy is PERFECT )

Zed
17
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Sep 2002
Location:
Posted: 23rd Sep 2002 22:53
I always found that 127.0.0.1 worked for me!

Login to post a reply

Server time is: 2019-11-17 19:57:31
Your offset time is: 2019-11-17 19:57:31