Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

DarkBASIC Professional Discussion / How can i load *.mdl files ?

Author
Message
deti
17
Years of Service
User Offline
Joined: 18th Sep 2002
Location:
Posted: 18th Sep 2002 19:04
How can i load *.mdl files and animat it ?




Sorry for my bad english !
Dark_ITheI _Angel
17
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Sep 2002
Location:
Posted: 19th Sep 2002 06:05
Hi!,deti.

You cant load .mdl files into DB.
If you want to animate your model,use milkshape.
MIlkShape is a very good and NOT expensive programm,you could download the trial.
If you have DB,know , just .3ds AND .x files/animations can be imported , something that if we see the features of DBpro,we know something has change.

Dont worry about your english,i also have a bad englsih


*~aNgEl~*

And justice for all.
deti
17
Years of Service
User Offline
Joined: 18th Sep 2002
Location:
Posted: 19th Sep 2002 09:42
Hi Dark Angel,

in DBPro you can load .mdl files. I have make it. It works.
You can load .md2, .md3 and 3ds files but i do not understand it how i can animate this files.


Sorry for my bad english !

AlecM
17
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: Concord, MA
Posted: 21st Sep 2002 23:26
DBP can load MDL files, DB cannot. Look at the help files, they should have something on it.

Goto http://www.shellshockede.com

Login to post a reply

Server time is: 2019-11-17 14:54:44
Your offset time is: 2019-11-17 14:54:44