Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

DarkBASIC Professional Discussion / Interrupts/Callbacks

Author
Message
MrTAToad
16
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: United Kingdom
Posted: 27th Aug 2002 13:32
Unless I missed it in the command list, there doesn't seem to be command for creating your own interrupts (or callbacks).

Is this true (meaning it will have to be done through a DLL) ?
Yes, I really am THAT good...
Richard Davey
Retired Moderator
17
Years of Service
User Offline
Joined: 30th Apr 2002
Location: On the Jupiter Probe
Posted: 27th Aug 2002 16:34
Yes it's true.

Cheers,

Rich
gbuilder
16
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: New Zealand
Posted: 29th Aug 2002 10:01
Testing..

Login to post a reply

Server time is: 2019-08-17 14:12:24
Your offset time is: 2019-08-17 14:12:24