Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers DBPro Corner / [b]Problems with Cartoon shading[/b]

Author
Message
Sveinung
17
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Sep 2002
Location:
Posted: 23rd Sep 2002 20:57
I got a huge problem regarding the cartoon shade command.
When I use this the object turn black, except for a few
polys who are drawn correctly. The basic 3d example is
working fine, so I don't think that it is my gfx card
(GeForce 4 MX420). Any one got a solution to my problem, or
experienced something of that sort, please tell me what I'm
doing wrong.

Sveinung
Super Teo
17
Years of Service
User Offline
Joined: 18th Sep 2002
Location: Sweden
Posted: 23rd Sep 2002 21:01
I have the same problem here... I think you need a .dds file or something. The basic3d example uses one.
when I used the .dds file from the Basic3d example it worked except there where no black borders
Fireburst
17
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: United Kingdom
Posted: 23rd Sep 2002 21:25
Does the MX range support DirectX8.1?

If not then your card doesn't support that feature.

In theory, there is no difference between theory and practice. But in practice, there is.

Login to post a reply

Server time is: 2020-08-03 16:17:49
Your offset time is: 2020-08-03 16:17:49