Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Author
Message
Ali M Oldboy
14
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Nov 2004
Location: England, UK
Posted: 24th Nov 2004 16:26
Hamish messioned to me on MSN there is a menu system,

Is it possible if there is a menu system
where you can import your own menu sounds
and textures? If so, let me know!

Ali @ Nukesoft

N U K E S O F T :: Explosive Games :: http://www.geocities.com/nukesoft0
Richard Davey
Retired Moderator
16
Years of Service
User Offline
Joined: 30th Apr 2002
Location: On the Jupiter Probe
Posted: 24th Nov 2004 20:52
Yes, but you cannot fully configure the menu (you cannot add extra menu items for example). There are limitations on it at this moment, are concentrating on the editor and gameplay aspects more right now.

"I am not young enough to know everything."
- Oscar Wilde
Ali M Oldboy
14
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Nov 2004
Location: England, UK
Posted: 25th Nov 2004 01:10
Cool, Thanks!

Ali @ Nukesoft

N U K E S O F T :: Explosive Games :: http://www.geocities.com/nukesoft0

Login to post a reply

Server time is: 2019-03-22 05:54:05
Your offset time is: 2019-03-22 05:54:05