Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Author
Message
Gingerkid Jack
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th May 2005
Location: UK
Posted: 16th May 2005 16:35
Every time I add a static enitity it turns out white. And when Check the texture file by right clicking ts still there! What should I do!

Thanks
Dory The Cable Guy
14
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Apr 2005
Location:
Posted: 17th May 2005 08:36
same here!!!

i don't siggy my message
dononeton
15
Years of Service
User Offline
Joined: 12th Jun 2004
Location: Tusaloosa, AL : USA
Posted: 17th May 2005 11:24
Is this a custom static enitity ?

don
uman
Retired Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Oct 2004
Location: UK
Posted: 17th May 2005 11:40
Make sure that your entities script file has the correct path and texture references.
Gingerkid Jack
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th May 2005
Location: UK
Posted: 17th May 2005 16:23
They do!
Gingerkid Jack
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th May 2005
Location: UK
Posted: 19th May 2005 03:22
Its altight now. I think it was a slight glitch in the game because once i reset my computer it works

BULLSHOCK
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th May 2005
Location:
Posted: 22nd May 2005 16:53
he i have the same problem...my custom entitys textures show up fine in the editor and the test level, but not in the executable, any ideas?

its a charecter, so it doesnt have a scripted texture...

-I will beat anyone in HALO2!
uman
Retired Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Oct 2004
Location: UK
Posted: 28th May 2005 01:42 Edited at: 28th May 2005 01:46
BULLSHOCK,

Characters in FPSC do indeed have scripted textures. Everything in FPSC without exception is scripted.

If your compiled game is missing some textures, look in the game specific folder locations to see if the textures have been copied there in the compile process.

Occasionally when compiling a game FPSC and other engines too dont always save everything correctly to the game folder, so if anything is missing or does not work correctly its worth checking to see if files are missing and check too that even if they are available that they are the correct ones (in the case of script files particularly).

If anything is missing FPSC will still useually run a level or game and not refuse to do so, but oviously if it cant find something it wont exist in level/game.

If anythings missing from your game folder - then just copy the textures or other files from the default FPSC folders to your game folder (correct folders as specified in script), should work then.

Not sure if thats your problem, but its worth checking for your mising textures in your game folder.

BULLSHOCK
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th May 2005
Location:
Posted: 28th May 2005 05:46
thanks so much!!

i had always thought that it was my error, not fpsc...
i didnt even think of checking to see if the texture was there!!


thanks again!!

-I will beat anyone in HALO2!
qwe
16
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Sep 2003
Location: place
Posted: 28th May 2005 13:51
better than black guys
Kenny
14
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd May 2005
Location:
Posted: 29th May 2005 05:07
alot of the reason, ur probly in 16 bit. try 32

*KENNY*
Dory The Cable Guy
14
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Apr 2005
Location:
Posted: 5th Jun 2005 04:13
@Chris: i think i interpret that as racisim?

i don't siggy my message, lol

Login to post a reply

Server time is: 2019-09-21 11:50:12
Your offset time is: 2019-09-21 11:50:12