Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Author
Message
halodude
14
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Apr 2005
Location:
Posted: 7th Jun 2005 09:44
i know how to download new entities but wen i do they show up as big,white dots!Help!

i play halo more than fps and use 3d canvas, but plz still help because i am a noob
halodude
14
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Apr 2005
Location:
Posted: 7th Jun 2005 09:48
i get the weird feeling im doing something wrong with the mesh

i play halo more than fps and use 3d canvas, but plz still help because i am a noob
uman
Retired Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Oct 2004
Location: UK
Posted: 9th Jun 2005 08:13
Yes make sure you have the textures and all other components available in the correct locations and that all script references are correct - all entity component names must have the correct appropriate spelling or FPSC wont be able to find something which is what is happening in your case.

Check the script, references and names to find your error. Correct it and the Blob as Merranvo rightly puts it - cos thats what it looks like, will dissapear to be replaced correctly by your entity.

Login to post a reply

Server time is: 2019-09-21 12:48:04
Your offset time is: 2019-09-21 12:48:04