Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Author
Message
carlito
14
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Sep 2005
Location:
Posted: 27th Sep 2005 23:40
hi all i am trying to edit a segment useing the segment editor all goes well until i try to use them and I get an error message? can any one help.
Heiner McHink
14
Years of Service
User Offline
Joined: 25th Jan 2005
Location:
Posted: 28th Sep 2005 13:04
Hi Carlito,
i had the same problem, and in my case it helped to put textures and meshes in Texturebank and Meshbank folders.
Cheers,
Heiner

Imagination rules!!!
Bored of the Rings
14
Years of Service
User Offline
Joined: 25th Feb 2005
Location: Middle Earth
Posted: 28th Sep 2005 19:25
Hi Carlito,

I've used the segment editor without too many problems, although it does crash on occasion. The editor is quite unstable, it's just a case of finding out what you can and can't do.
Also, I tend to save regularly, come out and go back in. I found Lee Bambers video tutorial really helpful if you haven't already checked it out. Sorry I can't be of any more help.

Mike
carlito
14
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Sep 2005
Location:
Posted: 28th Sep 2005 22:40
thanks all, i have checked out the tut's and I still get the problem, i suppose i'll have to dive into the programs core files as fix the problem, cheers anyway, if i can fix or improve it i'll let you all know
ironjohn
15
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd May 2004
Location: Chicago
Posted: 30th Sep 2005 00:16
I would pay for a stable segment editor...

P4 2.5 ATI 9700 pro

Login to post a reply

Server time is: 2019-10-17 14:53:24
Your offset time is: 2019-10-17 14:53:24