Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Scripts / invis script?

Author
Message
Bloodeath 6 6 6
14
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Nov 2005
Location: Sierra vista in indonesia
Posted: 10th Feb 2006 18:48
is this possible/if this is been posted before dont get angry
but can we make a invis script to get enemys off of you? like lets say its the default button of H... you dont wanna be seen by enemy so you hit H to go invis? is this possible if so can someone post it if its been made or invent one?....if you need somthing in return just email me bloodeathstudios@gmail.com

Nunticaelitusphobia---im scuurrred of the internet
Les Horribres
14
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Nov 2005
Location: My Name is... Merry
Posted: 11th Feb 2006 00:16
I would need my on-key, and all the enemys would need to have the same name.

:onkey=(code for h),state=1:activateifused=100
:state=1:hidegun(to be added)
:onkey=(code for h),state=2:activateifused=1


and the enemys would have


:activated=100:state=200
:activated=1:state=0


Of course, you would need 2 aditional commands
Benjamin A
14
Years of Service
User Offline
Joined: 31st Oct 2005
Location: The Netherlands
Posted: 11th Feb 2006 00:57
In others words he's telling you it can't be done at the moment.

Don't try to use the script he's giving you at contains codes that do not exsist at all.

MegaMusic Pack 01.... 31 original soundtracks for your games!
http://www.aeilkema.dds.nl/mega/index.html
Conjured Entertainment
AGK Developer
14
Years of Service
User Offline
Joined: 12th Sep 2005
Location: Nirvana
Posted: 11th Feb 2006 08:30 Edited at: 11th Feb 2006 08:33
Quote: "is this possible if so can someone post it if its been made or invent one?...."

Yes, I think it is possible.
No, you cannot use the 'H' key.
Yes, I can write the script using the 'Enter' key.
I am busy with Mid-Term Exams, so I'll have to put it on my "to do list" for now.
Coming soon...






Support Your Local CE-FPSC Chapter
Les Horribres
14
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Nov 2005
Location: My Name is... Merry
Posted: 13th Feb 2006 02:04
Yes conjured... problem is then you will be able to kill them. Of course you could cross it back with if shotdamage=1 and activate all enemys again... but then you will need to edit the FPE and add ifused=enemy to all enemy FPE's
Conjured Entertainment
AGK Developer
14
Years of Service
User Offline
Joined: 12th Sep 2005
Location: Nirvana
Posted: 13th Feb 2006 06:27 Edited at: 13th Feb 2006 06:40
Why do you have to fool with the FPE?

The FPI is what calls the actions for the enemy to shoot.
If all enemies use the same AIMAIN with two activated states (on/off), it should work.

Isn't the FPI script what causes them to shoot at you or not, and move to you or not?

A seperate script switches them back and forth between states should you hit enter.
The object running that script has the Enemies' name in its IFUSED.
All enemies have the same name, ,so the one switch operates them all to take action or not.
They see you or not.

I had it working but they kept getting stuck.
Then I got them unstuck and the Invisibility works fine the first time you use it.
But, once you try to go invisible again they just keep coming.
I am having trouble, but I am also making progress in the process.

I will never surrender!


Don't forget to visit http://www.conjured.us/

Support Your Local CE-FPSC Chapter
Les Horribres
14
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Nov 2005
Location: My Name is... Merry
Posted: 13th Feb 2006 06:47
Confused...

Conjured, going invisible is the easy part.
If you shoot one of them, you should reactive all of them no?

I have a better idea, but I hate it because I hate shoot.fpi
Conjured Entertainment
AGK Developer
14
Years of Service
User Offline
Joined: 12th Sep 2005
Location: Nirvana
Posted: 13th Feb 2006 06:49 Edited at: 13th Feb 2006 06:55
Quote: "If you shoot one of them, you should reactive all of them no?
"

Yeah, that would be ideal.
Just return to the other activated state if any shooting takes place.
Can't be shooting while invisible and remain unseen.

Quote: "I hate shoot.fpi "

Its not as good as shootclose thats for sure.

I started one from scratch for this.
Thats probably why I'm having problems.

Dude, what is with the stock scripts calling themselves?
They do a runfpidefault=1 when they are the AIMAIN.
What's up with that?
Is that a refresh or something?





Don't forget to visit http://www.conjured.us/

Support Your Local CE-FPSC Chapter

Login to post a reply

Server time is: 2020-02-26 08:03:01
Your offset time is: 2020-02-26 08:03:01