Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Author
Message
Kenny77
12
Years of Service
User Offline
Joined: 7th Oct 2006
Location:
Posted: 3rd Jan 2007 19:05
How can I make a large city using DarkPhysics? I've considered using the static mesh rigid body for the city, but I read that it's a slow command.
General Reed
13
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Feb 2006
Location:
Posted: 3rd Jan 2007 20:05
That type of body is only slow if there dynamic, and there are lots of them. You should be ok with one static one though.

Good luck

-General reed

Beware, Killing chavs is not a crime, but is the only way to cure the earth
Vist www.scratchyrice-dev.co.uk
Cash Curtis II
14
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Apr 2005
Location: Corpus Christi Texas
Posted: 4th Jan 2007 05:11
Depending on the type of structures in the city, static buildings can likely be represented by a static box, which is faster than a static mesh. DP can definitely handle the job, though.


Come see the WIP!

Login to post a reply

Server time is: 2019-08-23 13:34:43
Your offset time is: 2019-08-23 13:34:43