Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Product Chat / No textures on built game

Author
Message
SteamPunk123
4
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Sep 2017
Location:
Posted: 26th Sep 2017 21:08
Hello, I have one problem with textures on built game. I installed fpscreator from cd an then upgraded to fpsc v120 from here:https://github.com/LeeBamberTGC/FPS-Creator-Classic. When I will build game like (file > build game) it seems to be ok with no error, but when I will launch the built game and load any map, it will be without any textures except skybox. Is there something wrong with fpsc or i am doing someting very bad?

thanks

Attachments

Login to view attachments
ncmako
9
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 27th Sep 2017 11:00
SteamPunk123
What does it look like during a "test run" before the build? Are all the textures there?
It almost looks like your ambience is set too low (zero) , if that's not it what are your
build "preference settings" just before you do a build? Do you have "lights & shaders"
turned on?
My games never have bugs. They just develop random features..
Lots and lots of random features...
SteamPunk123
4
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Sep 2017
Location:
Posted: 27th Sep 2017 16:11
It looks, that im just too crappy. I had ambience setting on 0.
thanks.

Login to post a reply

Server time is: 2021-10-21 08:58:18
Your offset time is: 2021-10-21 08:58:18