Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Raspberry Pi / RunApp command for raspberry Pi

Author
Message
sammm
User Offline
Joined: 4th Aug 2021
Location:
Posted: 4th Aug 2021 14:31 Edited at: 4th Aug 2021 18:24
I need help using the RunApp command. So far, I have had some luck getting a video to run using:

RunApp(“omxplayer”, “media/video.mp4”) – works just fine

However, if I try to add more options such as:

RunApp(“omxplayer”, “—win “784 588 1024 748” “media/video.mp4”) does not work. It appears that the 784, 588, 1024, and 748 are integers and the RunApp command with not run with the integers in parameters.

Is there a way to make this work?



Virtual Nomad
Moderator
15
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2005
Playing: TowerSwap.App
Posted: 5th Aug 2021 21:41 Edited at: 5th Aug 2021 22:08
1st, are you sure you're using the right format? i don't have a pi but the (2016) docs show syntax:

--win 0,0,640,480 /opt/vc/src/hello_pi/hello_video/test.h264

which yours doesn't match. try:
?

otherwise, if you really do need "s (quotes) within the parameters (which i doubt), consider building a single string to pass (either way):

then:
[My Itch.io Home] [Community Apps on Itch.io]
[AGK Resource Directory] [TGC @ GitHub]
[CODE lang=agk] YOUR CODE HERE [/CODE]
[VIDEO=youtube] VIDEO ID [/VIDEO]
[AGK Showcase][Google Forum Search]

Login to post a reply

Server time is: 2021-09-27 10:50:55
Your offset time is: 2021-09-27 10:50:55