Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

DarkBASIC Discussion / Weapon screwing up!!!

Author
Message
PiratSS
21
Years of Service
User Offline
Joined: 18th Oct 2002
Location:
Posted: 18th Dec 2002 01:04
U know i found a good model,

when i load it db, it's all messed up.

I mean limbs are like on top of each other.

is there any way to fix tis?

thx!
I am the greatest thing since sliced bread!!
Impreza
21
Years of Service
User Offline
Joined: 7th Nov 2002
Location:
Posted: 19th Dec 2002 01:07
don't really know, but your awesome PiratSS !

set mipmap mode 1: set matrix texture 1,1,1: set spot light 1,0,90: set normalization on: sync rate 0: statistic(1): flush video memory
autocam off: always active on: hide mouse: set window on
John H
Retired Moderator
21
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2002
Location: Burlington, VT
Posted: 19th Dec 2002 03:55
don't really know, but your awesome PiratSS !

ooooooooooook. Chances are, if you downloaded the object off the web, this person made it with a trial version of something. I downloaded a castle off the web, and it was in 3ds. The problem was, the demo version of 3ds has something so when you export it screws up your file, so you couldnt edit the object in another proggy and re-download the demo of 3ds max.

That may be it,,,,,
RPGamer

Current - RPG: Eternal Destiny : Help Wanted!
Upcoming- MMOFPS- Paintball Game: HELP WANTED!
Http://halbrosproductions.netfirms.com
Benjamin
21
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Nov 2002
Location: France
Posted: 19th Dec 2002 10:32
use a converter instead

xxxpetratxxx
B. R. W
Benjamin
21
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Nov 2002
Location: France
Posted: 19th Dec 2002 10:33
Deep Exploration somthing...

xxxpetratxxx
B. R. W
Shadow Robert
21
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Sep 2002
Location: Hertfordshire, England
Posted: 19th Dec 2002 10:44
i told you already the problem... and you kinda won't show me pics of the results. You can't help this problem blindy, perhaps when you do feel a lil more like sharing about it here i can help.

until you wanna actually listen to what i said, i'd suggest you unlock it from the camera and sort something out to make it orbit a focal point to keep with the camera.

Anata aru kowagaru no watashi!
John H
Retired Moderator
21
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2002
Location: Burlington, VT
Posted: 19th Dec 2002 14:08
Ya- id listen to raven, he knows what hes talking about

RPGamer

Current - RPG: Eternal Destiny : Help Wanted!
Upcoming- MMOFPS- Paintball Game: HELP WANTED!
Http://halbrosproductions.netfirms.com
Benjamin
21
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Nov 2002
Location: France
Posted: 19th Dec 2002 21:50
When you use 3DS models in DBpro, it messes up the models

xxxpetratxxx
B. R. W
Element
21
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2002
Location: United States
Posted: 23rd Dec 2002 01:58
doesnt happen to me at all.

"Skateboard 'til the wheels come off"
Benjamin
21
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Nov 2002
Location: France
Posted: 24th Dec 2002 11:50
well it happens to me

xxxpetratxxx
B. R. W

Login to post a reply

Server time is: 2024-03-02 18:05:17
Your offset time is: 2024-03-02 18:05:17