Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers DBPro Corner / can anyone tell me how to animate models in milkshape

Author
Message
yosepp
21
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2002
Location:
Posted: 20th Dec 2002 14:42
Can anyone tell me how to animate models in milkshape, when they don't have skeleton in them?
thanks
PiratSS
21
Years of Service
User Offline
Joined: 18th Oct 2002
Location:
Posted: 20th Dec 2002 20:56
why don't u like skeletons?

anyhow.

Turn on animate button, and move ur objects.

this is a bad way,

use skeletons, they are MUCH easier

I am the greatest thing since sliced bread!!
John H
Retired Moderator
21
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2002
Location: Burlington, VT
Posted: 21st Dec 2002 00:33
Go to the milkshape website! Great tuts there! Full tutorial on how to make, animate and skin a character (cs girl tut)

RPGamer

Current - RPG: Eternal Destiny : Help Wanted!
Upcoming- MMOFPS- Paintball Game: HELP WANTED!
Http://halbrosproductions.netfirms.com
Kensupen
21
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Sep 2002
Location: United States
Posted: 22nd Dec 2002 10:12
I think Milkshape has to have a skeleton to export animation data, but don't hold me to that. Using a skeleton is 10M times easier to animate a model in it though. I made a very basic tutorial for how to animate in MS3D.

http://dakoren.home.attbi.com/

Hope this can help you.

-Kensupen

Login to post a reply

Server time is: 2024-02-21 21:09:35
Your offset time is: 2024-02-21 21:09:35