Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers DBPro Corner / My things won't load!!!!!!!!!

Author
Message
DrastonX
21
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Jan 2003
Location:
Posted: 8th Jan 2003 02:09
Whenever I put in the loading codes to load things such as objects, sound, or textures they never come up. What do I have to do to bring it up. I put in the correct code and everything.
pugmartin
21
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Jan 2003
Location: United Kingdom
Posted: 8th Jan 2003 02:27
Hi mate. What exactly do you mean by "never come up"?
Does it seem as if they cant be found? Try posting again including the code that loads your stuff. I'll try and help you as i know what its like when noone will help you!!!

That picture actually is me you know...
Can anyone post me a banana?
DrastonX
21
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Jan 2003
Location:
Posted: 8th Jan 2003 02:43
Load bitmap "grass09.bmp",1
Prepare matrix texture 1,1,1,1
Fill matrix 1,0,1

Of Course this isn't the whole thing but whenever I put this in it says "runtime error...file does not exist"

cybersamurai
21
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Jan 2003
Location:
Posted: 8th Jan 2003 02:44
Do you have your code (.dba file probally) and the .bmp, .wav, or other files all saved in the same folder?

Rusty Gears

Login to post a reply

Server time is: 2024-04-13 17:59:20
Your offset time is: 2024-04-13 17:59:20