Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Scripts / Enitys in zones?

Author
Message
Jordan Siddall
15
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Mar 2004
Location: UK
Posted: 2nd Nov 2005 22:35
How can I make it so that when I put a certain enity in a trigger zone somwthing apears?

I know how to make things apear but its just trying to connect it all with the enity with the trigger zone. I think it has something to do with the zonekeyactivate script...

Please help
Merranvo
14
Years of Service
User Offline
Joined: 24th May 2005
Location: That ^ is a Orange
Posted: 2nd Nov 2005 23:16
do you have the script? Or need the script?

Remember to put the name in the IfUsed feild

Your mod has been erased by a signature.
Jordan Siddall
15
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Mar 2004
Location: UK
Posted: 3rd Nov 2005 00:38
I have tried loads, I need a pro to help me. It must be simple, I just need it so that only the one object can activate the trigger zone. Not Zoneanyactive.
BULLSHOCK 2
Retired Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jun 2005
Location: Shocking Bulls
Posted: 3rd Nov 2005 01:32
there is a script in the script bank folder that does what you are asking...

its called appearspawn.fpi...and you should have looked for it...

goive that script to the entity you want to spawn, the put a trigger zone or whatever and fill in the ifused feild with the entitys name...

Jordan Siddall
15
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Mar 2004
Location: UK
Posted: 3rd Nov 2005 03:28
Well, you need to read it again.
What I asked for if something spawns when you put an entity in a trigger zone. And not just any entity a spasific one.
BULLSHOCK 2
Retired Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jun 2005
Location: Shocking Bulls
Posted: 3rd Nov 2005 03:59
an entity? or the player?

i dont think entitys have any effect on trigger zones

Chronosv2
13
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Nov 2005
Location: KY, USA
Posted: 3rd Nov 2005 14:40
I think the result he's looking for is this:

The player has a crate in-hand. There is a trigger zone that will only create an object when the crate is dropped within the trigger zone.

Like...
a pressure-sensative switch that makes a key! Or something like that.
BULLSHOCK 2
Retired Moderator
14
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jun 2005
Location: Shocking Bulls
Posted: 3rd Nov 2005 17:39
well if thats the case, its impossible...

i was looking for something like that from the beggining of the beta...with no luck

Jordan Siddall
15
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Mar 2004
Location: UK
Posted: 3rd Nov 2005 18:42 Edited at: 3rd Nov 2005 18:43
Well its possible to have any object trigger a zone. I just want 1 spasific object to tigger a zone.
Benjamin A
13
Years of Service
User Offline
Joined: 31st Oct 2005
Location: The Netherlands
Posted: 3rd Nov 2005 20:32
There's someone asking for this in the chat section too, he claims he has seen it done in one of the videos. Haven't seen that video myself, so I can't confirm. It would be cool if someone could pull this off though.

Be inovative and creative.... don't create a fps with FPSC.
Chronosv2
13
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Nov 2005
Location: KY, USA
Posted: 3rd Nov 2005 20:36
Hmmm...
is there a way to check to see if an object of given name is in the zone? Or is it only possible to check if AN entity is in the zone? (Enemies count as entities too, so if it's any entity that means the enemy could trigger the door too, which would be bad.)
Merranvo
14
Years of Service
User Offline
Joined: 24th May 2005
Location: That ^ is a Orange
Posted: 3rd Nov 2005 21:45
entitywithinzone is a todo, never done.

Wait for riker9.

Your mod has been erased by a signature.
Jordan Siddall
15
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Mar 2004
Location: UK
Posted: 3rd Nov 2005 22:33
whats riker9?
Benjamin A
13
Years of Service
User Offline
Joined: 31st Oct 2005
Location: The Netherlands
Posted: 4th Nov 2005 08:17
Basically it's one person 'updating'FPSC and adding new features to it, like vehicles, faster framerates and more.

Riker 9 is the answer to all of our problems and bugs.... at least that's what some people seem to think around here. I haven't seen anything mention about the question that was asked here.

Here's the original Riker 9 thread, it's locked but you can still get a lot of info about Riker 9
http://forum.thegamecreators.com/?m=forum_view&t=62143&b=21

http://forum.thegamecreators.com/?m=forum_view&t=63499&b=21

Be inovative and creative.... don't create a fps with FPSC.

Login to post a reply

Server time is: 2019-10-18 01:10:02
Your offset time is: 2019-10-18 01:10:02